Hei lukija!

Siirsin blogini uudelle alustalle, mutta harmi vain tietotekniikan mämmikourana en jaksa siirtää vanhaa blogiani tänne. Ehkä tämä on myös uuden alku.  Vanha blogini  JudoJam kertoo ajasta nuorena urheilijana ja tämä uusi huippu-urheilijan elämästä, Suomen judon nykyisenä ykkösnaisena.

Lupaan että tällä kertaa päivitän blogia aktiivisemmin, ja ennen kaikkea avoimemmin kuin aikaisempaa.  Aloin olla turhan varovainen kirjoituksissani JudoJamissa, mutta nykyään itsevarvempana pystyn puhumaan asioista kuin ne ovat. Tietysti jotkut voivat vetää herneen nokkaansa, mutta urheilijakin on loppujen lopuksi vain ihminen mielipiteineen ja tunteineen. Sallittakoon se siis myös minulle.

Blogiin tulee näitä perinteisiä kirjoituksia, mutta olen myös viehättynyt vlogeista, joten niitäkin nähdään, kunhan vain hion lisää editointitaitojani. Teema on tietysti oma elämäni, joka kietoutuu nykyään melkeinpä pelkästään urheilu-uraani. Aiheita ovat muun muassa treenit, ajankohtaiset asiat & mielipiteet ja kisareissut. Toinen tarkoitus on tuoda myös tuoda lajiani judoa esiin, joka ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota kotimaisessa mediassa. Tämä on ikkuna siihen mitä on kilpailla huipputasolla maailman suosituimmassa kamppailulajissa.

Lukijoilta toivon kommenteja ja tietysti otan mielelläni vastaan ehdotuksia postauksiin. Toivottavasti tulet viihtymään  tai edes tuntemaan mielenkiintoa blogini parissa!

-KK

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s